söndag 26 februari 2012

party och matmässa.

haha vilken jävla kväll det var igår! skulle inte ut från början, men ändå så satt känslan att jag ville ut kvar i kroppen. så pang på! hopp in i duschen och fixa lite käk och div annat. :P chipp iväg på lite förfest och det var trevligt. sen drogs det till tanquilo och det var sååå längesen jag var där! älskar stället, hur underbart som helst!! :D och så fort vi går ner till baren så ser vi en himla shejk.. :P chocken är total. :) hur ofta händer detta?!

ja iaf vi drog runt där och dansade och skrattade och hade skoj. :) livet var fanimej på topp där och fyllan satt som en smäck. :P kan inte ens komma ihåg alla händelse förlopp som löpte där men vi hade så sjukt kul! sen kom 10an och vi tjötade. :P drogs vidare till excet senare och fan om inte alla var där liksom. micaela, moa, ingo!!!, och 10an kände micaelas.. och fan.. ja asså går itne att beskriva. :P heelt galen kväll!! såå sjukt roligt. :D

idag vaknade man till av att mobilen ringde och jag kom på att jag lovat mamma att gå på matmässan.. 3 timmar sömn i ryggen så fyllan var ju där den var. :P inte nykter för fem öre. hopp in i duschen och kasta sig iväg. kommer dit och inser att vin är ett måste om man ska gå på matmässan. så vips började fyllan om igen. :P hann verkligeni nte nyktra till så är nog inne på 19e timman i dimman.. sjukt trött oh hungrig.. så en pizza på detta och sen sova kanske? :P

matmässan var iaf gudomligt! vi fick så mkt vin och skumpa så det fanns inte.. vi hade 5 drinkbiljetter, men vi fick säkert dricka för 40 biljetter. :P och all mat.. såå gott!! absolut värt att åka tillbaka dit nästa år! lite besviken att ridder inte var där.. men det är fan ingen ordning på det stället längre.. tråkigt..
och döm av min förvåning när peet klivet på båten påvägen hem. :P himla kul det meed!! :D träffat så mkt folk på två dar nu så det är omöjligt att greppa..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar